KOODI kodutekstiil – ajatu kvaliteet sinu kodus

1400
kodutekstiil

Erinevad sisustusaksessuaarid ja kodutekstiil on lihtsateks vahenditeks, millega aastaaegade ja meeleolu muutudes koduses interjööris värskenduskuuri teha. Sügise saabudes otsime rohkem soojust ja õdusust, mida aitavad luua pehmed kangad ja erinevad kodutekstiillid.

KOODI on Soome sisustusbränd, mis on rohkem kui 10 aasta jooksul  jõudnud paljude põhjanaabrite kodudesse ning võitnud ka  eestlaste seas Hobby Hall`i kaubamärgina poolehoidu.

Modernse disainiga voodipesu

Hea uni on õnnestunud päeva aluseks ja seejuures on ühtviisi oluline nii mugav voodi koos keha toetava madratsiga kui ka tekid, padjad ja voodipesu, millega saad lisada värvi magamistoa interjöörile.

Nahasõbralikust looduslikust materjalist KOODI voodipesud on modernse disainiga ning sobivad neile, kes hindavad mugavust ja kvaliteeti. Naturaalsest puuvillast ja linased voodipesud tagavad alati meeldiva une.

KOODI voodipesu
KOODI voodipesukomplekt Pisara

Erinevate varjunditega pruunid toonid nagu näiteks soe kaneel, rikkalik ja maalähedane terrakota või roostekarva värvid ilmestavad interjööri ja toovad sooja hõngu sügisõhtutesse. Vürtsi lisavad detailid, milles kumavad valge ja rohelise nüansid.

Koodi kodutekstiil
KOODI voodipesukomplekt Kaiho

Pehmed vaibad

Aastaaegade vaheldumine ajendab meid kodust interjööri muutma ning vastavalt hooajale kasutama detaile, mis teevad kodus olemise mõnusaks. Vaibad toovad hubasust ja annavad kodule isikupära. Vaip võib olla pilkupüüdev sisekujunduse element või sulanduda ruumiga ühtseks tervikuks.

KOODI vaipu on lihtne kombineerida teiste kodutekstiilidega, näiteks kardinate või voodipesuga. Valikus on erinevaid vaipu elutuppa, vannituppa, esikusse ja lastetuppa. Kui eelistad looduslikke materjale, siis leiad erineva suurusega ja värvitoonis puuvillaseid ja villaseid vaipasid.

Pilkupüüdvad kardinad

Kardinad annavad sisustusele ja meeleolule palju juurde. Uute kardinatega saad kiirelt ja lihtsalt interjööri värskendada. Kardinate valimise juures on oluline arvestada ruumi olemuse ja akna suurusega.

Sügis loob meid ümbritsevas looduses värvigama, mis kandub üle ka sisekujunduse trendidesse. Suvine kergus ja õhulisus asendub sügavamate toonidega.

Lisaks kujunduselemendile on kardinatel ka praktiline funktsioon. Magamise ajal peaks olema tuba võimalikult pime ja seetõttu soovitame magamistuppa pimendavad kardinad, mis ei lase valgust tuppa ja on ühtlasi ka heaks müra- ja soojusisolaatoriks.

Pimendavad kardinad Koodi

KOODI kodutekstiil on müügil vaid Hansapostis.