Millised ehted valida suveüritustele?

692
Ti Sento suvised ehted

Olenemata riietusstiilist, rõhutavad trendikad ja silmapaistvad ehted iga kandja isikupära. Soovid anda sära oma välimusele pidulikel sündmustel või muuta argipäevad värvikamaks? Või otsid hoopis tähendusrikast kingitust?

Järgnevalt tutvustan, millega üllatavad ja milliseid lugusid räägivad meie valikusse lisandunud uued kevad-suvised kollektsioonid tuntud ehtebrändidelt.

TI SENTO – Milano

TI SENTO – Milano on mainekas ehtebränd, mis sai alguse sajandivahetusel ning ettevõtte ehtemeistrid olid esimesed, kes tõid kõrged kullastandardid hõbedast ehete valmistamisesse.

Brändi kullasepad armastavad ehete loomisel murda reegleid ja oma südant järgida. Iga ehte sünd algab visandamisest ja kavanditele kristallide asetamisest kuni iga detail on täiuslikult paigas.

Ti Sento - Milano ehted

Kõik TI SENTO – Milano ehted on valmistatud kvaliteetsest hõbedast prooviga 925. Vältimaks kinnituste ja lukkude purunemist on TI SENTO kasutanud nende detailide valmistamisel tugevat terast. Hõbedale kauni sära andmiseks on kõik ehted aga kaetud roodiumiga. Viimane kaitseb ehet kriimustuste ja värvimuutuste eest.

TI SENTO ehete kaunistamiseks kasutatakse säravaid kuubik-tsirkoone. Tegemist on sünteetiliste kividega, mis on valmistatud naturaalsetest materjalidest. Erinevates värvitoonides tsirkoonid on pea sama tugevad kui teemantid ja näevad ka väga sarnased välja.

Kuigi TI SENTO – Milano ehete põhimaterjaliks on hõbe, siis näeb värskes kevad-suvises kollektsioonis esmakordselt ka kullaga kaetud ehteid (proov 585).

Indigo Impressions kollektsioon on inspireeritud sillerdavast veepinnast ning seepärast leiab kollektsioonist erinevates sinistes toonides ehteid.

Ti Sento Indigo Impressions ehted

Poolside Reflections kollektsioonis näeb rohkem kullasäras kumavaid ehteid ning Shimmer Lights toob kandjani hõbedast, roosa kulla detailide ja säravate tsirkoonidega ehted, mis sobivad kaunistama iga erilist hetke.

Anie Haie

Anie Haie sündis soovist luua ehteid kvaliteeti ja moodi hindavale kaasaegsele naisele, kes soovib ehteid mitmekaupa kanda ning oma eripära rõhutada. Nii valmistabki Londonist pärit ehtebränd kvaliteetseid ja omapärase stiiliga hõbeehteid. Erinevate kollektsioonide peaosaline on küll hõbe prooviga 925, kuid mõned ehted on kaetud ka roodiumiga, 14-karaadise kulla ja 14-karaadise roosa kullaga.

Anie Haie ehted

Bränd loob iga kollektsiooni kindlat moetrendi silmas pidades ning iga ese on disainitud nii, et seda saab kanda kihtidena või üksteise otsas. Samas on iga ehe piisavalt unikaalne, et seda ka üksikuna kanda. Nii võib ehete sõber minna hommikul tööle ühe minimalistliku sõrmusega, kuid hiljem kokteilipeole minnes lisada olemasolevale sõrmusele veel paar tükki.

Anie Haie trendikad ehted

Anie Haie kombineerib oskuslikult luksuse ja mõistliku hinnataseme ning võimaldab kandjal käia alati kaasas viimaste trendidega.

Buckley London

Buckely London on bränd, mis rajati 1989. aastal Londonis. Tegemist on Inglismaa juhtiva ehtebrändiga, mis on tuntud trendikate ehete poolest, mis sobivad igaks elusündmuseks.

Buckley London ehted

Iga ehe sünnib Buckley Londonis töötavate disainerite käe all. Ehete loomisel arvestatakse viimaste trendidega ning peetakse silmas ettevõtte Briti tausta ja brändi kvaliteeti.

Tunnustatud brändi ehteid on kandnud muuhulgas ka Angelina Jolie, Lady Gaga ja Cambridge´I hertsoginna.

Buckley London ehted igaks elusündmuseks

Kõik Buckley London ehted on valmistatud tinasulamist ning müügil enam kui 1000 kohas üle maailma.

Valero Pearls

Pärlid on lummanud inimesi juba üle 4000 tuhande aasta sümboliseerides ilu ja luksust.

Valero Pearls ehted

Valero Pearls väärtuslikud ehted on valmistatud käsitsi korjatud mageveepärlitest kunstnike ateljeedes, kus lisaks pärlitele kasutatakse hõbedast elemente, mis on kaetud roodiumiga või üle küllatud kollase või roosa kullaga. Valikus on klassikalised pärlikollektsioonid, pärlitega moeehted ning pärlitega hõbeehted.

Rafaela Donata

Rafaela Donata kaasaegsed hõbeehted on mitmekülgsed nagu Itaalia kultuur. Säravatele väärisehetele on lisatud pärleid, sädelevaid kive ning kombineeritud kaasaegsete materjalidega nagu nahk ja värvilised kristallid.

Rafaela Donata ehted

Kaua läikivad hõbeehted on prooviga 925. Need on kaetud roodiumiga ning kulla armastajatele on hõbeehted kullatud kollase või roosa kullaga.

Palju kauneid ja isikupäraseid ehteid on ka selliste brändide valikus nagu Tresor 1934, True Rebels, Glanzstücke ja Lulu&Jane. Viimane neist suunatud eelkõige noortele.

Lisaks eelpool kirjeldatud kollektsioonidele on meie e-poes ka uus valik ajatuid kuldehteid, mis sobivad ideaalselt igaks tähtpäevaks kui ka kandmiseks argipäeval.

Meelespea ehete hoolduseks

  1. Kuna meik, parfüüm ja juukselakk võivad ehteid kahjustada, tuleb ehted kõrva ja kaela panna alles pärast ilutoiminguid.
  2. Eemalda ehted enne puhastusvahendite ja seebi kasutamist.
  3. Kätepesu ajaks aseta ehted taskusse või paberrätiku sisse, et need ei kriimustuks.
  4. Hõbeda puhastamiseks kasuta pehmet kangast.
  5. Hoiusta ehteid eraldi karbis või pehmest kangast kotikeses madala õhuniiskusega ruumis.
Artiklis kirjeldatud tooted:

Ehted