5 selle sügise trendi sisekujunduses

3322
sügistrendid sisekujunduses

Sügis loob meid ümbritsevas looduses värvigamma, mis kandub üle ka sisekujunduse trendidesse. Suvine kergus ja õhulisus asendub sügavamate toonidega.  Erinevad sisustusaksessuaarid ja kodutekstiil on lihtsateks vahenditeks, millega aastaaegade ja meeleolu muutudes koduses interjööris värskenduskuuri teha.

Avaldame selle sügise suunanäitajad sisustusmaailmas.

1. Maalähedased toonid

Loodusest laenatud toonid on sel hooajal paljude sisekujundajate lemmikud – neid saab omavahel hästi kombineerida ning erinevate detailidega mängides luua kodule uue hubase ilme.

2. Mitmetahuline pruun

Erinevate varjunditega pruunid toonid nagu näiteks soe kaneel, rikkalik ja maalähedane terrakota või roostekarva värvid ilmestavad interjööri ja toovad sooja hõngu sügisõhtutesse. Vürtsi lisavad detailid, milles kumavad valge ja rohelise nüansid.

3. Looduslikud materjalid

Naturaalsus ja looduslikud materjalid on kindel valik õdusa atmosfääri loomisel. Materjalide eelistuste osas on esireas: vill, puuvill, lina, nahk ja puit.

Pleedid ja erineva suurusega padjad diivanil või tugitoolil annavad koheselt ruumile uue näo lisavad hubasust.

Vaibad lisavad kodule isikupära ja hoiavad põrandal soojust.

4. Samet ja lillemuster

Üha rohkem kasutatakse sisekujunduses sametist detaile, mis mõjuvad silmatorkavalt. Looduslähedasi puhtaid toone rikastavad suured lillemustrid. Uute kardinate ja diivanipatjadega saad hõlpsasti muuta ruumi olemust ning luua vastupandamatu koosluse.

5. Kuldne sära

Kullasära harmoneerub sügisvärvidega ja mõnikord muudab just kuldsete detailide lisamine üldpildi meeldivaks tervikuks.

Artiklid kirjeldatud tooted:

sisustus
diivanid
tugitool
kodutekstiil
dekoratiivpadjad
pleedid
kardinad
vaibad