Mida kinkida jõuludeks?

5377
Jõulukingid

Kuigi jõulud peaksid olema kõige rahulikum ja kaunim aeg aastast, teavad kõik, millist stressi võib tekitada kingituste valimine ja ostmine. Et saaksid viimase hetke ostlemise asemel perega kvaliteetaega nautida, tasub jõulukingituste ostmisele mõelda juba praegu. Anname mõned kingiideed ja soovitused, kuidas täita kingikott stressivabalt.

Tee nimekiri 

Võta paber ja pliiats või avasta telefonist uus äpp ning asu nimekirja koostama inimestest, kellele on plaanis jõulukink teha. Võimalusel lisa juurde kingisaaja soovid või märksõnad, mis seostuvad tema meelistegevustega ja umbkaudne eelarve. Nimekiri on lihtne abimees, mis aitab tegemisi paremini organiseerida ja kiirendab kingivalimise protsessi.

Telli veebist

Veebipoes kinkide valimine on lihtsaim viis vältida jõulueelset stressi. Kodus diivanil istudes ja ekraanilt kaupasid valides saad kerge vaevaga vältida rahvamasse ning valida kõik kingid ühest kohast. Veebipoe kaubavalik on üldjuhul kordades suurem kui kaupluses. Internetis on mugav tooteid valida ja võrrelda ning kui soovid, tuuakse kaubad koduukseni.

Planeeri varakult

Mida hilisemaks poodlemise jätad, seda kõrgemale stressitase tõuseb. Loetud päevad enne jõule on poodides tavaliselt suur tunglemine ning populaarsemad tooted sageli otsas. Ka veebikaubamajas võivad vahetult enne jõule tekkida suure nõudluse tõttu pikemad tarnejärjekorrad ning võib juhtuda, et kingitused ei jõua kohale õigeaegselt. Et selliseid olukordi vältida, tasub hakata varakult kinkide ostmist planeerima. Kui ostad kingitused aegsasti, siis õnnestub suure tõenäosusega erinevatest sooduspakkumistest osa saades teha säästlikumad ostud.

Jõulukingi ideed

Jõulukingi ideed

Võta kingituste tegemist kui võimalust valmistada rõõmu oma lähedastele mitte kui koormavat kohustust, mis tekitab stressi.  Kingitust valides mõtle, millised soovid tahad kingisaajale edasi anda ja anna seeläbi kingitusele sügavam tähendus.

Parfüüm on üks enam levinud ja universaalsemaid jõulukingitusi, mis sobib nii meestele kui naistele. Kvaliteetne ja hea parfüüm lisab enesekindlust ja väljendab isikupära.

Käekell on samuti populaare ja ihaldatud kingitus nii meeste kui naiste seas olles ühtviisi nii praktiline ajanäitaja kui kaunis ehe.

Sportliku disainiga aktiivsusmonitor aitab elustiili ja treeninguid hinnata ning on kasulik abiline nii pühendunud spordisõbrale kui algajale harrastajale.

Espressomasin valmistab parima maitse ja aroomiga kohvi värsketest ubadest ning igapäevased kohvinaudingud saavad uue tähenduse.

Pehme pleed on populaarne kingitus jõuluajal, et kinkida lähedastele soojust ja pidada meeles neid, kellest hoolid.

Lauamängud on parimaks kingituseks kogu perele garanteerides lõbusa ajaveetmise ja hea tuju nii suurtele kui väikestele.

Mida kinkida mehele?

Jõulukingid meestele

Tööriistakomplekt või akutrell on hinnatud kingitus igale mehele, kel huvi remondi- ja ehitustööde vastu.

Elektroonikaseadmed rõõmustavad mehi, kes huvituvad tehnoloogiast ja kodusest meelelahutusest, mida pakub uus teler, muusikakeskus või mängukonsool.

Mida kinkida naisele?

Jõulukingid naistele

Ehete leidmine kingipakist paneb naistel silmad särama. Kaunis ehe on tähendusrikas kingitus armsamale, emale, vanaemale või heale sõbrannale.

Erinevad kodumasinad  on väärt abilisteks paljudele perenaistele ning sobivad kingituseks praktilise meelega naistele.

Artiklis kirjeldatud tooted:

Parfüümid
Käekellad
Aktiivsusmonitor
Kohvimasinad
Pleedid
Lauamängud
Akutrell
Tööriistad
Elektroonika
Ehted
Kodumasinad